bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nul-op-de-meter woningen

9 december 2022

Wonen zonder energiekosten? Het kan in Waelrijk!
De woningen in Waelrijk worden de duurzaamste nieuwbouwwoningen van heel het Westland.

Gezien de grote vraag naar energiezuinige woningen is besloten om de woningen uit te voeren als nul-op-de-meter woningen. Nul-op-de-meter wil zeggen dat de woning over het hele jaar gezien net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt, inclusief huishoudelijk gebruik. De PV-panelen wekken dus niet alleen genoeg energie op voor je warmtepomp, maar ook bijvoorbeeld voor je wasmachine, droger en computer. Bij gemiddeld verbruik is aan het einde van het jaar het saldo van je energieverbruik nul. En dat is goed nieuws! Want nul op de meter, betekent dus ook nul energiekosten.
Op de website leggen we je uit hoe je dat al snel €5.000 aan energie- lasten op jaarbasis kan schelen ten opzichte van een reguliere nieuwbouwwoning.

Warm in de winter, koel in de zomer
Alle woningen in Waelrijk worden goed geïsoleerd tegen kou, warmte en geluid. In de zomer blijft het langer koel binnen, in de winter houd je de warmte beter vast. Bijkomend voordeel is dat de warmtepomp je woning niet alleen verwarmd, maar ook voor enkele graden verkoeling kan zorgen. Wel zo fijn in de warme zomermaanden. Doordat je in alle verblijfsruimtes vloerverwarming met na-regeling hebt, ervaar je altijd een prettig binnenklimaat. Bovendien ben je zelf volledig eigenaar van je eigen warmtepomp. Er zijn dus geen lease-constructies en je bent niet afhankelijk van het warmtenet van HVC.
Complete energie zekerheid dus!

In het kort betekent duurzaam wonen in Waelrijk:
• Energielabel A++++
• Nul-op-de-meter-woningen
• Individuele warmtepomp met koeling
• Triple glas
• Meetapparatuur waarmee je kan zien wat je verbruikt en opwekt
• 100% gasloos

Prijsindicaties
Binnenkort maken we de prijsindicaties bekend van de woningen in Waelrijk. Dan kun je ook je voorkeuren opgeven via de website. De planning is om begin 2023 in verkoop te gaan met de eerste woningen.

Nieuwsgierig naar de woningtypes? 

bekijk ze hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe