bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hoera! Bestemmingsplan en vergunning onherroepelijk!

28 juni 2024

We kunnen mededelen dat de bestemmingsplanprocedure voor nieuwbouwproject Waelrijk succesvol is afgerond. Daarnaast is ook de omgevingsvergunning onherroepelijk en zijn we een stap dichterbij start verkoop gekomen!

Start verkoop in de tweede helft van 2024

De eerste fase van Waelrijk zal tenminste 11 woningen omvatten, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en drie-onder-een-kapwoningen. Deze ruime, energiezuinige woningen zijn perfect gelegen in een kindvriendelijke wijk en nabij het strand en de zee. Met Den Haag en Rotterdam binnen 30 minuten rijden, biedt Waelrijk een ideale combinatie van natuur en stedelijke voorzieningen.

Waarom kiezen voor Waelrijk?
We zetten een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje:

  • Strand en zee op fietsafstand
  • Kindvriendelijke wijk
  • Grenzend aan een ecologische zone
  • Den Haag en Rotterdam binnen 30 autominuten
  • Diversiteit in woningtypes
  • Riante woningen op ruime kavels

We kunnen niet wachten om je meer te laten zien van dit prachtige project. Houd onze kanalen goed in de gaten voor updates en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de start verkoop en meer! Voor de toewijzing van de woningen is een procedure van toepassing waar het 'nieuwbouw woningzoekende systeem van de gemeente Westland' onderdeel van is. Meer informatie vind je op onze website.

Bekijk de toewijzingsprocedure

Blijf op de hoogte,

schrijf je hier in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe