bus auto fiets
Menu

Omgeving Waelrijk

In ’s-Gravenzande, omgeven door water en nabij de ecologische zone en het strand, ligt Waelrijk. Nieuwbouwproject Waelrijk maakt onderdeel uit van het unieke woongebied Waelplas.

Zilte lucht, frisse neus en ruimte. Hier ben je thuis.

 

 • Centrale ligging

   

  's-Gravenzande telt circa 22.000 inwoners en is onderdeel van gemeente Westland. Het is de grootste stad binnen deze gemeente. Westland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en ligt ten zuiden van Den Haag, ten noordoosten van Hoek van Holland en ten westen van Delft en Rotterdam. Door de centrale ligging ben je binnen afzienbare tijd in de omliggende steden.

 • Waelplas

   

  Waelplas is een nieuw woongebied in het Westland. Het gebied kenmerkt zich door het vele water en groen. Je vindt er onder andere winkels, lokale horecagelegenheden, scholen en een ruim aanbod aan (sport)verenigingen. Wil je landelijk wonen met alle faciliteiten binnen bereik? Of je kinderen veilig laten spelen en opgroeien? Waelplas biedt het allemaal.

 • Waelrijk

   

  In de directe omgeving van het project vind je Maesemunde Multifunctioneel Centrum met onder andere een zwembad en diverse sportfaciliteiten en sportverenigingen. Geniet je liever van de natuur? Dan is natuurgebied 'Plas van Alle Winden' zeker een aanrader. En natuurlijk kun je ook nog kiezen voor een dagje uitwaaien op het strand waar je binnen no-time bent. Waelrijk is de ideale woonomgeving voor jou.

Afstand tot belangrijke punten

Jouw nieuwe woning in Waelrijk is centraal gelegen met zowel prachtige natuur als stadse voorzieningen dichtbij.

Voorziening
Supermarkt 4 3
Zwembad 8 4
Strand 10 7
Centrum 4 5 14
Den Haag 29
Rotterdam 34

Hotspots in de buurt

Natuurpark De Banken
1

Natuurpark De Banken

Ga lekker wandelen of fietsen in Natuurpark De Banken, een 90 hectare groot duingebied langs de Westlandse kust. Dit is het leefgebied van diverse padden en zandhagedissen en een thuishaven voor overwinterende en langstrekkende vogels. Een bezoek aan het 95 hectare tellende Staelduinse Bos is ook de moeite waard. Dit bosgebied is gelegen op eeuwenoude rivierduinen. Het staat bekend om de bunkers en restanten uit de Tweede Wereldoorlog.

Het strand en de duinen
2

Het strand en de duinen

Met ruim drie kilometer aan kustlijn is ’s-Gravenzande een heerlijke strandlocatie om tijd door te brengen. Dit brede strand heeft drie strandopgangen. En als je dan toch op het strand bent, ga dan zeker even langs Strandtent Elements Beach. Je waant je hier echt even op vakantie in een hippe, bohemian en relaxte sfeer. De duinen in het Westland liggen in het prachtige natuurgebied Nationaal Park Hollandse Duinen. Een natuurgebied voor echte duin- en strandliefhebbers!

Lekkers van dichtbij
3

Lekkers van dichtbij

Smakelijke streekproducten. Je hoeft in het Westland niet ver te zoeken om mooie streekproducten tegen te komen. Ze worden er geteeld en gekweekt door gepassioneerde tuinders en uiteindelijk komen ze op je bord terecht. Bezoek eens Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck. De enige kwekerij in Nederland met de status van Rijksmonument. Op deze druiventuin is vrijwel de gehele geschiedenis van de Westlandse druiventeelt vertegenwoordigd.

Waelrijk

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Interesse?

Interesse?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief zodat we je kunnen informeren zodra we meer informatie over de planning hebben.

Schrijf je in