bus auto fiets
Menu

WONINGTYPES

Geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen

Waelrijk

Waelrijk is ruimtelijk ingericht met woningen op grote kavels. In het eerste deelplan worden 31 woningen gerealiseerd: 10 geschakelde woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen. Van de woningen in het 1e deelplan zijn de impressies inmiddels gereed! 

Geschakelde woningen

De geschakelde woningen hebben een eigentijdse uitstraling. Door de lessenaarskap krijgen de woningen een individueel gevelbeeld. Dit wordt versterkt door de verschillende kleurtinten van het metselwerk. Op deze manier ontstaat een gevarieerd straatbeeld. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht in de woningen. Deze brede woning met een woonoppervlakte van maar liefst 161 m2 is met recht royaal te noemen.

  • Woonoppervlakte vanaf circa 161 m2
  • De prijsindicaties zijn nog niet bekend


Globale planning:

  • Start verkoop: ambitie eind 2022

Twee-onder-een-kapwoningen

Kenmerkend aan de twee-onder-een-kapwoningen, rechtsonder op de afbeelding, is de gespiegelde lessenaarskap met ruime overstek. Deze kap zorgt voor een hoog plafond en extra ruimte op de 2e verdieping. De voorgevel heeft een kleine verspringing. Daardoor is een woning net iets dieper. Het veelvuldige gebruik van hout in de gevel geeft een warme en duurzame uitstraling. Ook hier zien we weer veel raampartijen die voor lekker veel daglicht zorgen. Er komen verschillende variaties in de geveluitvoeringen. 

  • Woonoppervlakte vanaf circa 171 m2
  • De prijsindicaties zijn nog niet bekend

Globale planning:

  • Start verkoop: ambitie eind 2022

Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen zijn ontworpen in eigentijdse stijl. De houten bekleding - aan alle zijden van de woning - zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De woningen hebben standaard een extra verblijfsruimte aan de zijkant van de woning. Dit zorgt voor een uniek woonconcept met veel indelingsvrijheid op de begane grond. Verdeeld over het plan zijn drie verschillende uitvoeringen van dit woningtype.

  • Woonoppervlakte vanaf circa 180 m2
  • De prijsindicaties zijn nog niet bekend

Globale planning:

  • Start verkoop: eind 2022

Belangstelling?

Alle informatie die we op dit moment beschikbaar hebben, laten we op deze website zien. Alle verkoopinformatie, zoals een brochure, plattegronden en de verkoopprijzen, is pas bij de start verkoop beschikbaar. Op dat moment is het ook pas mogelijk om je in te schrijven voor een of meerdere woningen. 
Heb je belangstelling? Schrijf je dan hieronder in en we houden je op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief?

klik hier

Inschrijving gemeente Westland

Bij de start verkoop is het mogelijk om je in te schrijven voor de woningen van Waelrijk. Daarna zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden. Bij deze toewijzing zal  het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen van de gemeente Westland een rol spelen. Hoe langer je staat inschreven in dit systeem, hoe groter de kans op een woning.
De exacte toewijzingsprocedure voor Waelrijk wordt al enige tijd voor start verkoop bekend gemaakt. Mocht je meer willen weten over het gemeentelijk registratiesysteem of wil jij je inschrijven, ga dan hieronder naar de website van de gemeente Westland.

moeder en dochter in bed-nieuwbouw-'s-gravenzande-waelrijk-940x626.jpg (1)
Waelrijk_hero-04_1800x800px.jpg (1)
Moderne inrichting woonkamer-nieuwbouwproject-waelrijk-'s-Gravenzande-940x626.jpg (1)
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte